FDW_DS_0026.jpg

 

Hydrotherapie is "hot". In de US en UK, is het reeds een substantieeel deel van de veterinaire zorg markt. Zowel dierfysiotherapeuten als dierenartsen bewegen zich op deze markt en richten zich op post-operatieve patienten, overgewichtprogramma's en fitness trainingen. De HP200 is op dit gebied de meest professionele hydrotherpie unit omdat men met de twee toegangsdeuren en een afstandsbediening het hele proces tijdens de training volledig kan domineren. De patienten lopen heel rustig in een uit de unit. De therapeut kan zowel in als buiten het bad staan en onder alle omstandigheden het hele proces alleen bemannen.

 

Hydrotherapie is "hot". In de US en UK, is het reeds een substantieeel deel van de veterinaire zorg markt. Zowel dierfysiotherapeuten als dierenartsen bewegen zich op deze markt en richten zich op post-operatieve patienten, overgewichtprogramma's en fitness trainingen. De HP200 is op dit gebied de meest professionele hydrotherpie unit omdat men met de twee toegangsdeuren en een afstandsbediening het hele proces tijdens de training volledig kan domineren. De patienten lopen heel rustig in een uit de unit. De therapeut kan zowel in als buiten het bad staan en onder alle omstandigheden het hele proces alleen bemannen. klik hier voor de video die alle belangrijke eigenschappen van de HP200 in beeld brengt (engels).
In dit filmpje ziet u een hond met een pericard overvulling. Dit zijn beelden opgenomen door een cursist in de eigen praktijk. Het geeft aan dat de cursisten zelf ziektebeelden zichtbaar kunnen maken.
Dit filmpje toont de hartecho van een benauwde hond met een soufle. De opnamen zijn gemaakt door een cursist in de eigen praktijk.
Op dit filmpje ziet de echo-opname van een hond met leucose.

Agenda

Er zijn geen aankomende evenementen
Toon complete agenda